掲載日:2018.05.31

高1 イングリッシュキャンプ 2日目

高1イングリッシュキャンプ2日目です。
早朝は富士山を見ることができました!!

昼前には小雨が降り始めてしまいましたが、
意欲的に取り組もうとするアクティブな生徒で、エヴァ―グリーン富士は今日も活気づいています。

ついつい出てしまう日本語も、”English please!”と返される光景を目にします。
今日は、体育館でSportsアクティビティも行われ、なまった身体を動かしていました。
明日はいよいよ最終日のプレゼンテーション発表会です。
焦りとともに、隙間時間をうまく使い始めている姿を頼もしくも思います。
以上、富士吉田市からでした。

This is the second day of English Camp.
We were able to see Mt. Fuji clearly this morning!

Although it was a bit rainy around noon, the students are trying very hard all day.
They had not only lessons but also a physical activity.

Tomorrow they are going to make their final presentation!
They are working on it so eagerly and efficiently.

:reported from Fujiyoshida City.